Beweegmiddag voor senioren in gemeenschapshuis Haaze-Hoof trekt 120 bezoekersOp 23 september vond er voor het eerst een beweegmiddag voor senioren plaats in de Haaze-Hoof te Ospel.
Deze dag werd georganiseerd door het KBO van Ospel, de beweegcoach van Nederweert en Fysio Ospel.

Wethouder Geraats van de gemeente Nederweert verzorgde de opening waarna beweegcoach Myrna van der Weerden een interactieve quiz over bewegen verzorgde.
Gijs Vrenken van Fysio Ospel hield daarna een presentatie over het belang van bewegen en veel voorkomende aandoeningen bij het ouder worden.
Na deze presentatie verzorgde beweegcoach Lia een warming-up met de gehele zaal.

Tijdens de middag werden er 3 workshoprondes gehouden met daartussen pauzes waarbij de deelnemers de markkraampjes konden bezoeken.
Mensen konden informatie krijgen over voeding door dietiste Jeanien van de Vorst, de Zonnebloem was aanwezig evenals de KBO, steunpunt Ospel en het huiskamerproject Ospel.
De workshoprondes hadden natuurlijk een actieve insteek. Mensen konden deelnemen aan het volksdansen, valpreventie, meer bewegen voor ouderen, beugelen, darten, koersballen, fittesten en biljarten.
De afsluiting werd verzorgd door de volksdansvereniging.

Het was een leuke geslaagde middag met wel 120 deelnemers.
Mooi dat we dit in Ospel voor elkaar kunnen krijgen. We willen dan ook iedereen bedanken voor hun deelname.

Fysio Ospel beweegmiddag senioren fysiotherapieFysio Ospel beweegmiddag senioren valpreventie fysiotherapie Fysio Ospel beweegmiddag senioren Haaze HoofFysio Ospel beweegmiddag senioren dietisteFysio Ospel beweegmiddag senioren fittest

Tags: fysiotherapie, valpreventie, meer bewegen voor ouderen, fittest, Ospel, Nederweert, sporten, KBO, Fysio_Ospel