Joost Stienen winnaar gele trui Facebook actie

Wielrennen, Fysio Ospel, Nederweert, Meijel, Leveroy

De wielersport is voor Fysio Ospel erg belangrijk! Wij zijn daarom al enkele jaren van de partij bij de Tour d’Oospel waar wij ook dit jaar gratis sportmassages, medical taping en fysiotherapeutisch advies aan hebben geboden.

Nu is de Tour d’Oospel natuurlijk gebaseerd op het grotere event; deTour de France. Wij kijken persoonlijk het hele jaar uit naar de nieuwe editie van de Tour de France. Dit was voor ons ook de reden om iets leuks te organiseren voor onze trouwe volgers op Facebook.

Wij hebben jullie enkele dagen voor de start van de Tour de France van 2017 gevraagd wie jullie als potentiele winnaar van deze editie zagen. Hier werd meerdere malen Froome aangegeven. Toen deze uiteindelijk ook won, konden wij de winnaar alleen maar eerlijk kiezen door middel van een loting, hieruit kwam de naam Joost Stienen! Wij hebben hem hierna uitgenodigd en omgetoverd tot een echte winnaar door hem een replica van de officiële gele trui aan te bieden.

Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie input in deze winactie en wij vonden het erg leuk om te zien dat veel van onze volgers de uiteindelijke winnaar hadden voorspeld.

Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken om geen enkel bericht en eventuele nieuwe winactie van Fysio Ospel te missen!
https://www.facebook.com/FysioOspel/

Fysio Ospel winaar gele trui 2017

Tags: nieuws, Ospel, Nederweert, facebook actie