Skip to content

Lieke
Wijnands

Specialisatie:

  • Algemene fysiotherapie
  • Master Geriatrie fysiotherapeut (Msc.)
  • Sportrevalidatie
  • Echografie & shockwave
  • Medical taping

Bijzondere kennis van:

  • Medical taping
  • Sportblessures

Over mij:

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Fysio Ospel. Ik werk elke dag met veel plezier als fysiotherapeute om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, zodat ze pijnvrij kunnen functioneren in het dagelijks leven en om de kwaliteit van leven te verbeteren. Dit wil ik graag bereiken door de patiënt centraal te stellen, waarbij in onderling overleg wordt geprobeerd het doel te bereiken.

In het dagelijks leven ben ik graag sportief bezig, zo voetbal ik bij fc Eindhoven AV, loop ik wekelijks hard en fiets ik in de zomer graag een rondje op de wielrenfiets.

Als algemeen fysiotherapeute onderzoek en behandel ik patiënten, die belemmerd worden bij het bewegen, of die pijnklachten hebben aan het bewegingsapparaat. Voorbeelden van aandoeningen die ik behandel als algemeen fysiotherapeut zijn revalidatie na knie- of heupprothese, revalidatie na operaties, algemene rug- nek en schouderklachten en klachten aan spieren en pezen. Als aanvulling op het onderzoek en/of behandeling van spier- peesblessures maak ik als echografist gebruik van echografie en shockwave. Ik behandel zowel patiënten individueel als in groepen. Tevens behandel ik mensen ook aan huis.

Als geriatrie fysiotherapeut heb ik me gespecialiseerd op het gebied van preventie, advisering en behandeling van (kwetsbare) ouderen. Het gaat vooral om ouderen die als gevolg van bijvoorbeeld hart- en vaatlijden, een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of een gebroken heup complexere problemen ondervinden. Ik zorg samen met de patiënt en naasten voor een zo goed mogelijk herstel en/ of verbetering van de kwaliteit van leven.

Big-nummer: 69921088404

Contact

Twijfelt u of uw klacht verholpen kan worden? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of door simpelweg even langs te komen. Wij helpen u graag weer op weg!