Skip to content

Sponsoringen

Een waardevolle bijdrage

Wellicht is de naam Fysio Ospel je al eens opgevallen bij de voetbalclub of handbalvereniging? Fysio Ospel ondersteunt en stimuleert op verschillende manieren op regionaal niveau. Niet alleen in sport leveren wij een bijdrage. Zo voelen wij ons ook betrokken bij de politiek, jeugd, feesten & activiteiten. Doelstelling die wij hieraan stellen is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Bovendien is sponsoring één van de bouwstenen voor onze goede, langdurige relaties met patienten, relaties en medewerkers.

RKSVO Voetbalvereniging Ospel

Fysio Ospel is op dinsdag en donderdagavond van 19.15 – 20.15 op de voetbalclub aanwezig. Selectiespelers van RKSVO kunnen, wanneer ze zich vooraf gemeld hebben, bij de fysiotherapeut terecht voor vragen, advies en beoordeling van hun klacht.

Op maandagavond tussen 18.00 – 19.00 heeft Fysio Ospel een inloopspreekuur op de praktijk. Hier kunnen alle spelers en speelsters van RKSVO terecht wanneer ze zich vooraf hebben gemeld.

Mochten spelers / speelsters in het weekend getaped willen worden voor een wedstrijd dan kan dat op zaterdagochtend op de praktijk. Fysio Ospel is iedere zaterdag van 08.00 – 13.00 geopend.  

Handbalvereniging MEOS Nederweert Dames 2

Sinds 2019 is Fysio Ospel hoofdsponsor van team D2 van handbalvereniging Meos uit Nederweert. Handbalvereniging MEOS Handbal is opgericht op 2 januari 2015. MEOS Handbal is een fusie tussen de handbalvereniging Merefeldia en handbalclub Ospel. Zij bieden jong en oud de mogelijkheid om in teamverband prestatief of recreatief de handbalsport te beoefenen. 

TWC Nederweert

Vanaf 2016 is Fysio Ospel sponsor van TWC Nederweert.
Vanzelfsprekend zijn we hier erg trots op!
TWC Nederweert is niet alleen de grootste NTFU wielervereniging van Limburg, maar bovenal een erg leuke vereniging waar alle sportieve fietsliefhebbers zich bij aan kunnen sluiten.

Fietsen is een uitstekende sport om fit te blijven voor alle leeftijden. Ook wanneer je een blessure of een beperking hebt aan bijvoorbeeld de heup of knie kan fietsen vaak nog een prima vorm van sport zijn die nog lang bedreven kan worden.
Benieuwd of fietsen iets voor jou is? Of heb je een blessure opgelopen bij het wielrennen / mountainbiken? Wij staan klaar voor alle vragen en helpen je graag weer op weg!

Global Tour D'oospel

Fysio Ospel biedt jaarlijks sportverzorging bij Tour D’Oospel als sponsorbijdrage voor een lokaal doel. Inmiddels vindt dit jaar alweer de 7e editie plaats van het zogenaamde ‘rondje om de kerk’ tijdens Global – Tour d’Oospel. Niet alleen wordt er gefietst tijdens dit evenement, ook wordt er ‘gefiest’! Zo heeft de organisatie net als afgelopen jaren zowel de vrijdag als de zaterdagavond weer een muzikaal topprogramma klaar staan. Houdt de social media en de website in de gaten voor het programma van volgend jaar, want dit evenement mag niet gemist worden!

Paardensport Vereniging Nedeweert

Paardensportvereniging Nederweert heeft als thuisbasis Manege De Kraal in Nederweert. Hier worden de dressuur- en springlessen gegeven. Ook de wedstrijden worden hier verreden. Paardensportvereniging Nederweert bestaat uit 2 afdelingen: PC De Ponyrakkers en RV De Peelrossen. PSV Nederweert organiseert verschillende wedstrijden. Deze wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsors.

Trotse sponsor van:

logo
meos logo-01
TWC-Nederweert-logo
profiel2019
meulenslag
harmonie
paardensportverenigingnw

Recent nieuws:

Onze jaarlijkse beoordeling van patiënten via Qualizorg, weer een mooie score!

Qualiview meet op een onafhankelijke manier hoe tevreden mensen zijn over onze praktijk. De meest recente score vindt u altijd…

Nieuwe collega bij Fysio Ospel

Vanaf 1 februari is Valerie van de Geijn van Bee Valerie uit Nederweert bij Fysio Ospel als kinderfysiotherapeute gestart. Na…

Gewijzigde openingstijden feestdagen 2022

Vrijdag 24-12: 7.30 – 13.00 uur Zaterdag 25-12: gesloten Maandag 27-12: 7.30 – 20.00 uur Dinsdag 28-12: 7.30 – 19.00…

Een video om trots op te zijn

Deze week ontvingen we van kwaliteitsmeetbureau Qualiview een mooie video over hoe patiënten onze praktijk beoordelen.We zijn als team supertrots…

Milan komt ons ondersteunen

Sinds een paar weken hebben wij weer een nieuwe collega. Voor sommigen mogelijk een bekend gezicht, want hij heeft ook…

Een gezellig afscheid

Met een gezellig avondje tafelgrillen en bowlen bij Pins & Pints Bowling.🎳 Hebben we na 12 jaar afscheid genomen van onze…

Investeren in de kwaliteit van leven

Heeft u het artikel over Fysio Ospel al in het nieuwe Dat. Magazine Nederweert gelezen? Woont u in de gemeente…

Contact

Twijfelt u of uw klacht verholpen kan worden? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of door simpelweg even langs te komen. Wij helpen u graag weer op weg!