Skip to content

Tarieven

Wij hebben met álle zorgverzekeraars een contract afgesloten

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft met dekking voor fysiotherapie dan krijgt u de behandelingen vergoed. De zorgverzekeraars hebben verschillende polissen voor de aanvullende verzekeringen uitgegeven. Het is raadzaam na te gaan hoe u verzekerd bent en welke vergoeding voor fysiotherapie (en welke specialisaties) is opgenomen in uw polis. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten en kunnen de nota’s meestal direct indienen. Is dit niet het geval dan krijgt u een nota, die u zelf bij uw verzekeringsmaatschappij in kunt dienen. De uiteindelijke vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar.

Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft of als uw behandelingen welke uw pakket dekt gebruikt zijn, dan gelden onderstaande tarieven.

Prestatiecode
Tarieven 2022 in euro’s
Zitting fysiotherapie
38,50
Zitting manuele therapie
47,50
Zitting kinderfysiotherapie
47,50
Zitting oedeemtherapie
47,50
Zitting geriatriefysiotherapie
47,50
Zitting complexe zorg (lange zitting)
60,00
Intake en onderzoek na screening
52,50
Intake en onderzoek na verwijzing
52,50
Toeslag voor behandeling aan huis
12,50
Toeslag behandeling in een instelling
7,50

Belangrijk: Bel tijdig af!

Zorgverzekeraars vergoeden alleen wanneer een behandeling heeft plaatsgevonden. Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, moeten we bij u persoonlijk in rekening brengen tegen het tarief van de geplande behandeling.

Contact

Twijfelt u of uw klacht verholpen kan worden? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of door simpelweg even langs te komen. Wij helpen u graag weer op weg!